lassan érkezik. ezt mondják a madarak is. reggelente néhány hírnök már melegíti hangszálait.
de nem csak a madarak érzik. szagolj bele a levegőbe.
a bambuszom megkergült. víz alól hajt. a gyökerek mellől. igazi out from the deep jelenség.
de másként viselkednek a férfiak is. mostanában kapom a bókokat erről-arról, kezdem magam úgy érezni, mintha én lennék a Hölgy, akinek selymes sanzonokat zengenek pejhedző állú trubadúrok. nem tartozom a lovagoknak viszonzással szolgálataikért cserébe, ám nagyon jól esik a figyelem, amit nekem szentelnek.

tavaszi szél (az van és hideg is) vizet áraszt (de még milyet). a pilisben mostanában a pár perces felhőszakadás dívik. egyik percben még süt a nap, másikban meg hirtelen ott teremnek azok a zord felhők és olyan zuhatagot zúdítanak rád, hogy a megintcsak következő percben ismét nem érted, a semmiből hogy eshetett ennyi. itthonra meg kellene egy gumicsizma. tudod, csatornáznak. minden nap mérkőzést vívok a sárral, ami még a csizmámat is le akarja kapni a lábamról. de cupp-cupp, nem adom. virágom, virágom.

minden madár társat választ...nálam fiatalabb lányok készülnek az esküvőjükre. 2 szaktársam többek közt. nyáron lesz. már kiválasztották a ruhát is. most a torta következik, következő hónapban pedig a meghívók. kivirultak. virágom, virágom.

babázhatnékom van. a héten pszichológián is a gyerekekkel foglalkoztunk. ma pedig egy gombszemű angyallal találtam meg a szemkontaktust. ha vannak angyalok, akkor azok bizonyára a gyermekek szemében táncolnak. amit a felnőttek igyekeznek kiölni belőlük, mert elfelejtik az évek során, hogy valamikor ők is voltak gyerekek.
hazafelé a vonaton egy apuka magyarázta három lenszőke széparcú gyermekének, hogy nini, a kisujjunkat nem tudjuk behajlítani anélkül, hogy a gyűrűsujj ne mozdulna vele. és láss csodát, valóban.

hastáncon van egy kismama is. törékeny testalkatú nő, szelíd tekintet, és hatalmas gömbölyű pocak. kislány lesz. rendesen eljár órákra és végigcsinálja az egészet. vérbeli hastáncos lesz a kis pocaklakóból. ilyenkor mindig eljátszom a gondolattal. vajon lesznek gyerekeim?

 

 

 

Szerző: thunderbird  2009.03.15. 00:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thunderbird.blog.hu/api/trackback/id/tr351002754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása