szerintem gugli és wiki igazi álompár. (wiki 2001-ben született, gugli 1996-ban). miből gondolom, hogy együtt vannak? wiki nem mondható feltűnően szépnek, sőt, kimondottan átlagos külsejű. de művelt és sok nyelven beszél, jó társa guglinak. egyedinek mondható kapcsolatuk bimbózik a mai napig, nem csoda, hisz mindketten készek napról napra megújulni. jóbarátaim.
tökéletesen kiegészítik egymást. rengeteg nyelven tudnak. hinnéd? wiki több, mint 260 nyelven képes kifejezni magát. ezeket is tőle vettem: Saṃsāra, संसार, 輪廻, самса́ра, სანსკრ...gugli azt az oldalát mutatja, amelyikre csak vágysz.muzikális, vagy borzasztóan tudományos, olykor szentimentális, költő vagy festő, néha pajzán, vagy már a jó ízlés határait súrolja. megríkat vagy megnevettet. keress bátran, ablakot nyit a világra. wikit is gyakran ajánlja. naprakészek és mindenre nyitottak. mondom. mindenre. najó, leginkább gugli, wiki kevésbé, de gugli ettől még szereti nagyon. nézd csak, milyen valentin napi giccsbe öltözött. az 5 év korkülönbséget könnyedén áthidalják. elválaszthatatlanok. egy bölcsész számára meg szinte nélkülözhetetlenek.

wikire ugyan még ráfér némi csiszolás. de majd gugli korrepetálja.

reméljük, jó viszonyuk sokáig megmarad és guglinak még sok-sok zenét és miegymást köszönhetek majd.

Szerző: thunderbird  2009.02.14. 23:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thunderbird.blog.hu/api/trackback/id/tr83943763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása