épp egy éve. idén se pilisi majális, s te sem vagy már. miért hagytuk, hogy így legyen?
és újra témánál vagyunk. ha asszociációs játékot játszanánk, neked aztán mindegy lenne, mit mondanak. olyan vagy, mint mackótestvér. gondoltam. nem látod tőle az erdőt. fa?...O.O...igen. na akkor most te jössz...megvan.hmmm...fa?? fa! na ez ilyen.
mintha tegnap lett volna, érzed, ahogy néha az is elér hozzád, ha hármasával ver. mehetsz fogdokihoz. mióta leszedték a fogszabályzód és már nincs kötelező iskolai fogorvosi látogatás, a közelébe sem mentél. fáj. lyukas, mint az a finom kis műszer a mellkasodban, átütötte az élet. de ez semmi. épp egy éve leült melléd valaki, elbeszéltétek az időt, s mire mennie kellett, már neki sem fájt a foga. ülj le te is valaki mellé. történelem vs irodalom. milyen más volt. te nem akartad ráerőltetni a magad véleményét, és ő sem a sajátját te rád. vízibiciklin a két beszari tinédzser, emlékszel , mikor majdnem bedobta a banánhéjat szentendrén az egyik postaládába?

плохой мальчик.

első közös stop, lila felhők és lemenő nap, üres komp, az első sms, fekete bikapata kopog a patika pepita kövén... csillapítatlan vágy, palackozott szemérem, és egy csészényi  majdnem. sürgősségi a kórházban, fodor ákos őszi haikui, egerek és emberek, no need to argue. miért? sakk a sirályban, az arca, mikor megjegyezte, hogy először látja ráncolni a homlokod. sörözés, gesztenyepüré és tejszínhab. csocsó. állatkert, beatbox, rejtelmek ha zengenek, gyere haza mikkamakka. félelem, haláltánc, félelem, haláltánc. minden állatok közt az ember az, aki képes sírni, nevetni és hazudni.! így volt, nem így volt, égből pottyant mese volt. ez már nem gyerekeknek való. "ne sírj, mert vége lett! mosolyogj, mert megtörtént!" /gabriel garcia marquez/ a falra írható idézetek. ezt figyeld. "légy önmagad, ne hagyd, hogy szivassanak és nehogy élve kapjanak el" /gerard way/ . ennyi. ne hagyd.

s hogy megérte-e? ki tudja. nem egyértelmű. sosem látod előre, de még utólag sem mindig tiszta. majd csak hónapokkal, talán évekkel később jössz rá, csak akkor, ha már megértél rá. az élet lutri, egy szerencsejáték. a szabály az, hogy nincs szabály, -" mért legyek én tisztességes? kiterítenek úgyis! mért ne legyek tisztességes! kiterítenek úgyis", jajattilaattila - s mindezek betartása mellett csak a szereplők cserélődnek, a csatatér ugyanaz marad. ma én osztok, holnap te, holnap után minket osztanak, s néhány bukott all in majd óvatosságra int. de vigyázz, mert akármekkora stratéga leszel is, akárhogy taktikázol, az élet egy svindler, valódi hamiskártyás. maga cinkeli a lapokat.

azért a kegyelemből kijár neked is, neki is. (mikor leszedi a bringád a vonatról)

 

Szerző: thunderbird  2009.05.01. 23:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thunderbird.blog.hu/api/trackback/id/tr541098102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása